Op vrijdag 20 april 2018 traden we met Liederentafel ‘Teutenkoor’ Bergeijk op in de Mariazaal (naast de Mariakerk) aan de Waranda te Valkenswaard. We waren hiertoe uitgenodigd door ‘De Zonnebloem’ Valkenswaard. In de zaal ontbrak een podium en er was maar ruimte voor een half Teutenkoor.
Onder leiding van onze dirigent Frans Bullens hebben de toehoorders/meezingers (wij hadden voor een speciaal meezingboekje gezorgd) en wij een prachtige middag gehad. De organisatie had voor een hartelijke ontvangst gezorgd en ook tijdens de pauze werd ruimschoots aan ons gedacht.
Het mooiste moment was misschien wel (in ieder geval voor mij) het inlassen van een extra water-pauze. Buiten was het met 28 graden bloedheet, maar het leek wel of de binnentemperatuur dat wilde gaan overtreffen. Gewapend met een bekertje water hebben we toen een extra liedje ingelast: “Ein Prosit …, Ein Prosit ….”

Lintje

Onze Secretaris Martien Veekens mocht tijdens de lintjesregen ook een onderscheiding ontvangen, onze Hartelijke Felicitaties daarvoor.

 

21 oktober meezingmiddag in de Buitengaander.